Untitled photo

Ylläoleva kuva kertonee aika paljon kuluneesta vuodesta. Maaliskuun puolivälin jälkeen Oy Suomi Ab meni hyvin pitkälti kiinni pariksi kuukaudeksi ja kuvaushommat jäi täysin. Ehdin kuvata tasan yhden musakeikan tänä vuonna. Buukattuja hääkuvauksia minulla oli vuodelle 2020 6 kpl, mikä on minulle henkilökohtaisesti mukava määrä. 

Ensimmäisenä peruuntui yhdet häät syksyltä ja vähän kohta perään toiset kesäkuulta. Hetken aikaa näytti, että en pääse koko vuotena enää kuvaamaan yhtään mitään. Sitten tilanne alkoi helpottaa ja muutama viikko ennen ensimmäistä sovittua kuvausta Kotkassa, kaikki liikkumisrajoitukset poistettiin Uudenmaan alueelta ja pääsin mukavin mielin Kotkaan.


Untitled photo

Ihana pari Jukka & Nina vihittiin upeassa paikassa nimeltä Villa Koskenäyräs. Kuvasin heille vihkimisen videolle. Ennen vihkiä kävimme kuvaamassa first look kuvat todella huikeissa maisemissa vanhoilla lenkkipoluillani Kotkan tervaleppälehdossa. Koko aamun oli satanut vettä ja sade taukosi noin 10 minuuttia ennen kuvauksia. Vihertävät puiden lehdet antoivat todella mykistävän taustan ja tunnelman kuvauksille ja hääkuvausvuosi 2020 lähti upeasti käyntiin.

Untitled photo
Untitled photo

Seuraava hääkeikkaa sainkin varttua aina elokuulle asti. Mutta elokuussa pääsin nauttimaan häistä kahtena peräkkäisenä lauantaina. Ja mikä parasta, niin myös nämä molemmat häät vietettiin Kotkassa. Molempien häiden juhlapaikkana toimi myös Kotkan Vanha höyrypanimo, joten melkoinen Kymiannos tuli tälle kesälle.


8/8/2020 vihkiminen oli kauniissa Haminan kirkossa, josta ajelimme tyylikkäästi  pitkällä limusiinilla Kotkan Sapokkaan kuvaamaan potretteja. Sää suosi ja kuvauspaikkana Sapokka on todella upea. Suuret onnittelut vielä Hennille ja Tonille.

Untitled photo
Untitled photo

15/8/2020 juhlimme Minnan & Tomin häitä. Vihkiminen oli tällä kertaa juhlapaikalla. Puitteet olivat kohdallaan myös tänä lauantaina ja sää suosi juhlakansaa. Paljon onnea M&T!

Minnan ja Tomin potretit kuvattiin heti vihkimisen jälkeen höyrypanimon ympäristössä. Lisäksi illalla otettiin lisää kuvia, mikä on hyvä tapa. Näin Vihkin jälkeen ei tarvitse varata niin paljon aikaa ja usein illalla on myös kauniimpi valaistus kuvauksille.

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Hääkuvaukset jatkuu vielä syyskuun lopulla ja arvatkaapa missä? No Kotkassa tietysti! Bonuksena tähän vielä, että kauden viimeinen vihki-/juhlapaikka on sama kuin kauden eka eli Villa Koskenäyräs. Eli summa summarum, tänä vuonna 4 häät, joista jokaiset vietettiin Kotkassa ja vain kahdessa eri paikassa.

Mutta jokaiset häät ovat aina oma erityinen tapahtuma, vaikka ne vietettäisiin aina samassa paikassa. Päähenkilöt eli morsian ja sulhanen vaihtuvat aina ja heillä oma uniikki tarinansa. 


-Hannu-

Powered by SmugMug Owner Log In